Login
Warenkorb
Digitalisatie van beeld en geluid Alles in eigen beheer Sinds 1991 Voor particulieren en bedrijven

Heeft u vragen?   Bel 020 427 20 27

ANWB Ledenvoordeel

DIERBARE HERINNERINGEN


8 mm filmpjes, videobanden, dia's, negatieven, foto's, fotoalbums...heeft u ze nog liggen? Vol met herinneringen aan kinderjaren, vakanties, feestjes en andere mooie momenten uit uw leven. Momenten om nooit te vergeten en die u graag weer terug wilt zien. Wij van Trigger digitaliseren al uw dierbare beeldmateriaal met zorg en aandacht, zodat u er weer van kunt genieten en ze niet verloren gaan.

ANWB LEDENVOORDEEL


Bent u ANWB-lid? Dan kunt u gebruikmaken van het Ledenvoordeel van 5% dat speciaal voor ANWB-leden geldt. Indien u een opdracht aanmeldt via de site, kunt u bij het afrekenen een kortingscode invullen. Deze is: ANWB2018 De korting wordt dan automatisch verrekend. In het opmerkingenveld dient u dan nog uw ANWB-lidnummer te vermelden. 
Indien u uw opdracht bij ons langs komt brengen, vergeet dan niet uw ANWB lidmaatschapskaart mee te nemen en te tonen bij het inleveren van uw opdracht.

ANWB ROADTRIP "Down Memory Lane"


Van september 2018 t/m juni 2019 maken wij een roadtrip langs vele ANWB vestigingen door het land. Tijdens de roadtrip "Down Memory Lane" kunt u in de ANWB vestiging waar we op die dag zijn, uw oude beeldmaterialen inleveren nadat u advies en een prijsopgave van ons heeft gehad. Het overzetten van het materiaal gebeurt in de weken daaropvolgend bij ons bedrijf in Amsterdam. Zodra uw opdracht gereed is, gaat het weer terug naar de ANWB vestiging. Het duurt ongeveer 4 weken voordat alles is overgezet.
Op de Trigger overzetdagen geldt een extra ledenvoordeel van 5% bovenop de 5% die normaal geldt via ledenvoordeel. Een ledenvoordeel van 10% op uw opdracht dus. Reden om uw spulletjes bij elkaar te zoeken en langs te komen op een  "Down Memory Lane" Trigger overzetdag bij u in de buurt.
Zie de roadtrip agenda voor data en locaties.

DEMONSTRATIE OUDE 8 MM FILMS SCANNEN


Ook wordt op deze dag een demonstratie gegeven over de manier waarop wij 8mm filmspoelen (super 8 en dubbel 8 film) digitaliseren. U kunt uw eigen 8 mm film aan de demonstrateur geven. Zo kunt u zelf zien hoe mooi de kwaliteit van uw gedigitaliseerde film gaat worden.

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS


Wegens het succes van de roadtrip, is deze verlengd en uitgebreid met extra vestigingen!  Zie hieronder het aangepaste schema:

TRIP DOWN MEMORY LANE 

ZIEN WIJ U OOK TIJDENS ONZE ROADTRIP?


In januari zijn we in de volgende vestigingen:
  • Zaterdag 5 januari : ANWB HEERENVEEN
  • Zaterdag 12 januari: ANWB HEERHUGOWAARD
  • Zaterdag 19 januari: ANWB TIEL
  • Zondag 20 januari: ANWB UTRECHT NEUDE (12-17 uur)
  • Zaterdag 26 januari: ANWB SITTARD


 

TRIP DOWN MEMORY LANE 

Het team van Trigger

-

Edwin Dommershuizen

Chef Memories
-

Julia Klaver

Marketing & Administration
-

Martin van der Aart

smalfim & video
-

Bernhard André

smalfilm
-

Monika Chudoba

dia-foto-negatief
-

Martin Meijn

video
-

Rob Verhagen

dia, foto, negatief
-

Josje de Smet

administratie
-

Pieter de Rooij

smalfilm voorbereiding

Warenkorb

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen
20210418 17:06:44 PC13False0FalseTrue0