kleinbeeld negatieven APS negatief
Kleinbeeld negatief APS negatief
kleur negatief 6x6 Pocketformaat negatief
Middenformaat negatief 6x6 Pocket negatief
Kleur negatieven 6x7 geen-foto-kl
Middenformaat negatief 6x7 Instamatic negatief
half kleinbeeld negatieven kleinbeeld negatieven
Half kleinbeeld negatief Kleinbeeld negatief
zwart-wit negatieven kleinbeeld Zwart-wit negatieven half kleinbeeld
Kleinbeeld negatief Negatief half kleinbeeld
Zwart-wit negatieven 6x6 Zwart-wit negatieven 6x7
Middenformaat negatief 6x6 Middenformaat negatief 6x7
professioneel grootformaat negatieven Glasnegatieven
Professioneel negatief Glasnegatief

Op deze pagina vindt u informatie over het laten digitaliseren van alle bestaande soorten negatieven. Elk formaat kan Trigger verwerken en daarvan worden altijd digitale positieven (digitale fotobestanden) gemaakt. De prijzen per soort en de gebruikte technieken variëren wel. We kunnen in ieder geval scannen naar TIF en JPEG formaat. Dat laatste is verreweg het meeste gebruikte digitale fotoformaat. Vervolgens kunnen we de beelden wegschrijven naar bijvoorbeeld CD, DVD, Blu-ray, USB-stick en externe harddisk.

Het door consumenten meest gebruikte negatief is sinds de jaren ’60 het kleinbeeld formaat. Maar er zijn vele varianten en daarvan hebben we hieronder allemaal afbeeldingen staan. Als u er op klikt, komt u op een pagina uit met de technieken, prijzen en mogelijkheden voor het betreffende soort.

Negatieven kunnen we op 5 manieren voor u wegschrijven: Op CD (€10,-), naar DVD met losse bestanden (€15,-), naar DVD met presentatie en losse bestanden (€40,-), naar Blu-ray met presentatie (€70,-) en naar uw eigen harddisk (kosteloos).