Film & video digitaliseren

Fotografie digitaliseren

Drukwerk digitaliseren

Audio digitaliseren

U bent hier: Home > Documenten

Documenten

Voorbeelden

Voorbeeld bestand scannen met tekstherkenning


Trigger kan ook losse documenten, bouwtekeningen en microfiches scannen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen wij documenten omzetten naar een digitale vorm en daar direct ook een structuur in aanbrengen. Dat kunnen we enkelzijdig en dubbelzijdig en tot A3-formaat. De resoluties die we daarbij hanteren gaan tot 600dpi en dat is meestal meer dan voldoende. Wij werken met hoogwaardige scanners waardoor teksten zeer scherp ingescand worden. U krijgt een volwaardig PDF bestand dat u eventueel nog kunt bewerken en aanpassen. Indien gewenst, kunnen we daarnaast ook omzetten naar andere formaten als Word en ePub.

Mocht u een berg ruimte willen besparen thuis of op kantoor door uw oude documenten op te ruimen, roep dan onze hulp in. U hoeft de mappen maar bij ons in te leveren en u krijgt alles in PDF terug. De papieren documenten kunnen opgeruimd of vernietigd worden. Het is zelfs mogelijk om ons te vragen de papieren te ordenen voordat ze gescand worden. Hoe makkelijk is het om alles haarscherp digitaal te kunnen bekijken op uw PC, tablet of telefoon en het te kunnen e-mailen indien nodig. Een ander groot voordeel is dat u er ook een kopie van kunt maken zodat u altijd een veilige back-up van de documenten heeft.

Omdat we niet alle informatie op onze website kunnen zetten: mocht u een afwijkende wens hebben, informeer bij ons. We kunnen veel als het gaat om documenten digitaliseren! De bestandsnamen zijn ook aan te passen zodat het voor u overzichtelijk wordt. Voor omvang en complexiteit schrikken wij niet terug.

Prijzen digitaliseren documenten

  • We denken mee, adviseren u eerlijk en grondig in elk contact met ons.
  • Er worden automatische correctie doorgevoerd waardoor randen scherp zijn, pagina‚Äôs recht staan, belichting en kleur optimaal zijn en de letters haarscherp.
  • Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun zorgvuldigheid.
  • We brengen altijd structuur aan (of nemen deze over) in wat u aanlevert.
  • We bewaren uw digitale afbeeldingen nog even als backup.

Order in gang zetten

Trigger digitaliseert al uw oude analoge beeldmaterialen